Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Νότα Κυμοθόη"ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ"Νότα Κυμοθόη

"ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ"


Είναι αδιαίρετη Τριάδα ομοούσιος! Πατήρ Υιός Άγιο Πνεύμα!
Θα σας αναλύσω τι σημαίνει Σαβαώθ, γιατί με ρωτάνε πολλοί γνωστοί και φίλες. Λοιπόν:

1)Κύριος Σαβαώθ σημαίνει Κύριος των Δυνάμεων και μεταφέρθηκε από το εβραϊκό κείμενο στα ελληνικά όπως ήταν, δίχως να μεταφραστεί από τους εβδομήκοντα (Ο')  

2)Ωσαννά, είναι συριακή λέξη, αλλά κι ελληνική όπως γράφεται ίσως στα ελληνικά να σήμαινε: "Ως αν είναι" και σύμφωνα με την μετάφραση των Ο' (εβδομήκοντα) ρψ”,25 :«Ω Κύριε σώσον δη ω Κύριε, ευόδωσον δη»
Αρχή του τρισάγιου ύμνου είναι το όραμα του Ησαΐα, προφήτη, πού είδε τους αγγέλους γύρω απ΄ το θρόνο του θεού να ψάλλουν «άγιος, άγιος, άγιος, Κύριος Σαββαώθ» (Ήσ. 6,13).
Αυτός, ο ύμνος, ψάλλεται σε κάθε θεία Λειτουργία:
"Άγιος, Άγιος, Άγιος Κύριος Σαβαώθ· πλήρης ο ουρανός και η γη της δόξης σου. Ωσαννά εν τοις υψίστοις· ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου. Ωσαννά εν τοις υψίστοις".
Δηλαδή:
Άγιος, Άγιος, Άγιος είσαι Κύριε των Δυνάμεων, γεμάτος ο ουρανός και η γη από τη δόξα σου. Όπως αν είναι, ύψιστε Θεέ, ευλογημένος ο ερχόμενος στο όνομα του Κυρίου. Σώσε μας, ύψιστε Θεέ.
Άγιος ο Θεός, άγιος ισχυρός, άγιος αθάνατος ελέησον ημάς

Ο τρισάγιος αυτός ύμνος υπενθυμίζει τον ύμνο που ψάλλουν οι Άγγελοι «άγιος, άγιος, άγιος, Κύριος Σαββαώθ» κι έχει μεγάλη  σημασία, γιατί αναφέρεται στον Τριαδικό Θεό που έχει Μία ουσία και Τρεις υποστάσεις, σύμφωνα με το ορθόδοξο χριστιανικό δόγμα. Με την λέξη Θεός χαρακτηρίζεται ο Πατήρ, με την λέξη ισχυρός χαρακτηρίζεται ο Υιός και με την λέξη αθάνατος χαρακτηρίζεται το Άγιον Πνεύμα. 

Αυτόν το Θεό συναντάμε σε δοξαστικό της Πεντηκοστής. Και τα τρία πρόσωπα έχουν διαφορετική υπόσταση-πρόσωπο, αλλά έχουν κοινή ουσία κι ενέργεια, γι’ αυτό και τα τρία Πρόσωπα είναι Άγια, και στέλνουν το έλεος και την Χάρη τους κι έτσι λέμε "ελέησον ημάς κι όχι "ελεήσατε ημάς". Η τριπλή επανάληψη " Άγιος" υποδηλώνει τα τρία πρόσωπα της Αγίας Τριάδας.
Αυτός ο ύμνος, έχει και σωτηριολογική σημασία. Με τον ύμνο αυτό είναι σαν να λέμε. «Θεέ μου εσύ είσαι άγιος και Θεός, είσαι άγιος και ισχυρός, είσαι άγιος και αθάνατος".
Ο τρισάγιος ύμνος ψάλλεται και στη θεία λειτουργία δύο φορές:1η στην λεγομένη λειτουργία των κατηχουμένων, μετά την μικρά Είσοδο, και 2η στην θεία Λειτουργία των πιστών, στην θέση της αναφοράς "Αγιος, άγιος, άγιος ..."
Απλά γίνεται μία μίμηση των αγγέλων καθώς ψάλλεται ο ύμνος αυτός δια στόματος ανθρώπων, που δοξολογούν το Θεό.

Αλλά τι σχέση έχει ο Θεός που πιστεύουμε, με το Σολομώντα; 
Θα το δούμε στη συνέχεια...

Ήταν το 5ο παιδί του Δαβίδ και το όνομά που του ήταν Σολμόν= ειρηνικός. Όταν ήταν 12 χρονών το 972 π. Χ. πέθανε ο Δαβίδ (ο γνωστός που έγραψε τους ψαλμούς) ανέβηκε στο θρόνο του, αλλά επειδή ήταν ανήλικος είχε επίτροπο τον Νάθαν (προφήτη) που τον ανάθρεψε και του έδωσε το όνομα Ιεδεδί που σημαίνει στα εβραϊκά Γεντιτζέ=αγαπητός του Ιαχβέ. Κι αυτό προέκυψε, γιατί είδε ένα όνειρο τότε ο πιτσιρίκος βασιλιάς του Ισραήλ, που όπως είπε ήρθε στον ύπνο του ο Ιαχωβάς και του είπε τι θέλει να του χαρίσει:"δόξα, πλούτη ή σοφία";
Ο μικρός βασιλιάς πλούτη είχε άφθονα και δόξα είχε άφθονη, μόρφωση όμως δεν είχε. Έτσι διάλεξε, όπως γράφουν, τη σοφία.
Πονηρός και πανούργος συνεργάστηκε με όλους αναπτύσσοντας το εμπόριο, έχτισε τον περίφημο ναό του Ιεχωβά που ονομάστηκε Ναός Σολομώντος και είχε πάνω από 1000 γυναίκες (συζύγους και ερωμένες). Ζούσε μέσα στη χλιδή και στην καλοπέραση και είχε επιβάλλει στο λαό του αφόρητη φορολογία και ο λαός συνεχώς δημιουργούσε μικρές επαναστάσεις. Μία από τις γυναίκες του ήταν και η κόρη του Φαραώ της Αιγύπτου, απ΄ την οποία μυήθηκε στη "νεκρομαντεία" κι από τις άλλες έμαθε όλα τα μαγικά της εποχής του, αποκτώντας δύναμη. Αλλά και μια ωραιότατη γυναίκα από την Αραβία, η πριγκίπισσα του Σαβά, έγινε σύζυγός του. Από τους Άραβες είχε άφθονο χρυσό καθώς και όλα τα δικά τους τελετουργικά... Μετά το θάνατό του το ιουδαϊκό κράτος διαλύθηκε.
 Το 931 π.Χ. πέθανε και ανέβηκε στο θρόνο του ο γιος του Ροβοάμ. Καμιά σχέση δεν είχε με τον πατέρα του, αλλά είχε στα χέρια του το γραπτό του έργο.
 Δηλαδή: 3000 παραβολές, 5000 στίχους ή ωδές, μάλλον ο "Εκκλησιαστής" είναι δικό του έργο, το "Άσμα Ασμάτων" καθώς και οι "Παροιμίες" αλλά και τη γνωστή "Κλείδα" του Σολομώντος ή Σολομωνική, που περιέχει "μαγικά" κείμενα από το Ταλμούδ και την Καμπάλα των Ιουδαίων.

Περιέχει επικλήσεις για να καλέσει κάποιος πνεύματα νεκρών και πνεύματα βασανισμένα στην κόλαση και είναι γεμάτα κατάρες, τις οποίες διατάσσονται τα τιμωρημένα πνεύματα να εκτελέσουν.
Δυστυχώς κατάρες περιέχουν και οι Ψαλμοί του Δαβίδ, αλλά και σε στίχους μέσα στη "θεία" λειτουργία, έχουν συμπεριλάβει...
Χρησιμοποιούσαν αίμα ζώων μαζί με διάφορα μελάνια για να ζωγραφίσουν τα μαγικά σύμβολα, που αποτελούσαν τη δύναμη του βασιλιά του Ισραήλ (Δαβίδ και του Σολομώντα). Για να έχουν δύναμη φορούσαν βελούδινα ρούχα με χρυσά, κεντημένα με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, αλλά περνούσαν ένα διάστημα εξαγνισμού.

Ο δαιμόνιος και πανούργος Σολομών, είχε γνωρίσει και τα Ελευσίνια αλλά και όλα τα αρχαία ελληνικά Μυστήρια καθώς και τα Μυστήρια των Βαβυλωνίων...

Ο γιος του λοιπόν ο Ροβοάμ για να καταφέρει να μη χάσει την εξουσία του, χρησιμοποίησε τις γραφές και την "κλείδα" Σολομώντα, την οποία είχε μαζί με ψαλμούς, ωδές και διάφορα άλλα τελετουργικά το εβραϊκό ιερατείο... το οποίο χρησιμοποιούσε στις τελετές του το "Ταλμούδ" και την "Καμπάλα". Αλλά τι απέγιναν οι απόγονοι του Σολομώντα από τις 1000 και πλέον συζύγους κι ερωμένες του;

Μεσολαβεί στην πορεία ένας εμφύλιος μεταξύ όλων των απογόνων του...αλλά και των τόπων καταγωγής των γυναικών του...
Αλλά και σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο υπήρχαν εμφύλιοι πόλεμοι...

Ακολουθεί η μεγάλη ανάπτυξη των ελληνικών πόλεων, ο χρυσός αιώνας του Περικλή στην Αθήνα κι ακολουθεί αργότερα η εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου προς την Ανατολή, εκεί όπου οι απόγονοι Σολομώντα δημιουργούσαν συνεχώς εχθρικές συμπλοκές και προβλήματα...
Η Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου καθώς κι όλες οι Αλεξάνδρειες που ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος, ένωσαν πάλι κάτω από το σκύπτρο του 16άκτινου ήλιου της Βεργίνας και του Θεού του Φωτός τον κόσμο της Ανατολής, της Αιγύπτου, της Ινδίας κι όλης της Ασίας! Η Μεγάλη Ελληνική Αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου απέκτησε μεγάλη δύναμη, αλλά οι απόγονοι του Σολομώντα με τις μαγικές τους δυνάμεις κατέστρεφαν τον ελληνισμό λίγο-λίγο!..

Μετά το Μέγα Αλέξανδρο έρχονται οι Ρωμαίοι και η πριν ελληνική αυτοκρατορία γίνεται ρωμαϊκή αυτοκρατορία...
Στο Ισραήλ, το εβραϊκό ιερατείο προσπαθεί να επιβάλλει το δικό του τελετουργικό (ταλμούδ+καμπάλα+Δόξα Σολομώντα) στον Καίσαρα, ο οποίος λατρεύει τους 12 Θεούς των Ελλήνων, αλλά και άλλες μικρές θεότητες...

Μια τέτοια εποχή, γεννιέται ο Χριστός στο Ισραήλ, βρήκε έναν Ναό Σολομώντος, δηλαδή Ιεχωβά ή Ιαχβέ όπου λατρεύονταν όλα τα Πνεύματα= Θεοί του Σολομώντα =72 τον αριθμό + 18 υποχθόνια Πνεύματα δαιμόνων! Αλλά κι έναν χώρο ισχυρό μέσα στον ναό αυτό, από γραμματείς και φαρισαίους μαζί με το ιερατείο, που ήταν μεταξύ τους όλοι συγγενείς, από τα παιδιά του Σολομώντα. Ο Χριστός τι σχέση είχε μαζί τους; Αφού κατά σάρκα προέρχεται από την Μαρία. Είχε συγγένεια με τον Σολομώντα η οικογένεια της Μαρίας;

Η Μαρία, μητέρα του Χριστού, η αγνή κόρη και αειπάρθενος, όπως έχει χαρακτηριστεί, αλλά και  Θεοτόκος μετά από πολλές μάχες ιερέων κατά την ΣΤ΄ οικουμενική Σύνοδο και Παναγία, βρισκόταν κοντά στον Ζαχαρία Αρχιερέα στον Ναό αυτόν, εκείνη την εποχή.
Το τι διδάχτηκε εκείνη μόνον γνωρίζει, όπως γνωρίζει το τι γινόταν εκεί μέσα από το εβραϊκό ιερατείο... εκείνη την εποχή...
Ο αρχιερέας Ζαχαρίας, είχε αναλάβει την ανατροφή της και τη μόρφωσή της αλλά και την όλη της φροντίδα από 3 ετών έως τα 15 της που την αρραβώνιασαν με τον πολύ μεγάλης ηλικίας αλλά και παντρεμένο Ιωσήφ κι έμεινε στη συνέχεια... έγκυος από το Άγιο Πνεύμα...

Ο Υιός της Εμμανουήλ οπού με το βάπτισμά του ονομάστηκε Χριστός, είναι ο Θεός του ορθοδόξου χριστιανικού δόγματος. Μίλησε για "Φως Θεού". Έλεγε πως είναι "Υιός Θεού", αλλά το εβραϊκό ιερατείο (όλοι οι αρχιερείς του ήταν γιοι θεού Σολομώντα) στο πρόσωπο και στην παρουσία του ξυπόλυτου Χριστού γελούσαν. Δεν τον πίστεψαν ποτέ, γιατί ο θεόςστη σκέψη τους είναι πλούσιος και περνώντας τον για "βλάσφημο" τον καταδίκασαν σε θάνατο, επί εποχή Πιλάτου, που δεν είχε καμιά ανάμιξη με αυτό το δικό τους θέμα. Έτσι σταύρωσε το εβραϊκό ιερατείο, οι γραμματείς και οι φαρισαίοι εκείνης της εποχής τον Ιησού Χριστό και πέθανε πάνω στο σταυρό στο λόφο του Γολγοθά... αλλά, αναστήθηκε.

Αναστάσεις είχαν γνωρίσει και πίστευαν οι αρχαίοι Έλληνες, όπως αυτή του Ορφέα!
Ο Ιησούς Χριστός είχε αναστήσει άτομα που είχαν πεθάνει και ο πιο γνωστός είναι ο Λάζαρος, που έγινε αργότερα ο Α΄ Επίσκοπος στην εκκλησία της Κύπρου, στη Λάρνακα. 
Όταν εξαπλώθηκε μετά την 50ή η Διδασκαλία του Ιησού Χριστού και οι πιστοί γίνονται περισσότεροι κι όλο μεγάλωνε αυτό το πλήθος, δεν είχαν όλοι μόρφωση, μήτε αντίληψη για να κατανοήσουν τα όσα γίνονταν...
Ο Ναός του Σολομώντα το 70 μ. Χ. γκρεμίστηκε από ισχυρό σεισμό αλλά τον ξαναέχτισαν και πάλι αλλά και πάλι γκρεμίστηκε, το δε ιερατείο είχε διαλυθεί...
Αλλά σε συνεργασία με τους Ρωμαίους έσφαζαν, όσους πίστευαν στο Χριστό...ο οποίος μίλησε για Φως, εκείνο δηλαδή το αρχαίο ελληνικό Φως των ηλιακών θεοτήτων και του 16άκτινου ήλιου της Βεργίνας! Ήλιος Θεός!.. Ο Αρχαίος Θεός των Ελλήνων! Απολλώνιος Θεός!..

Όμως η Νέα θρησκεία θεμελιώθηκε με το Πνεύμα Φωτός Ανάστασης Χριστού και με την υποστήριξη αφ΄ ενός των αυτοκρατόρων του Βυζαντίου, αφ΄ ετέρου με το αίμα των πιστών...που συνεχώς αυξάνονται οι θυσίες και οι διωγμοί τους.
Ο Ιησούς Χριστός, ο Θεός του Φωτός και της Αγάπης, βοηθούσε και προστάτευε όλους τους πιστούς του, αλλά και η ίδια η μητέρα του Μαρία η Θεοτόκος που ονομάστηκε Παναγία!..Αλλά οι σφαγές και οι διωγμοί ήταν τόσοι πολλοί, που δεν μπορούν να μετρηθούν οι ψυχές που σφαγιάστηκαν για το όνομα Ιησού Χριστού!..
Εκείνη η εποχή, ήταν μια εποχή πολύ μεγάλων αλλαγών, όπως είναι και η δική μας...

Η μανία και ο φανατισμός του κόσμου τότε λόγω της θρησκευτικής διαφοράς, κατέστρεφε όλο τον πολιτισμό των Ελλήνων κι όλα τα ιερά των αρχαίων Ελλήνων!.. Δεν ήθελαν τίποτα να θυμίζει εκείνο το παρελθόν του φωτός, το οποίο αργότερα ονόμασαν "ειδωλολατρεία", γιατί η λατρεία του κόσμου είχε εστιαστεί στο πρόσωπο Ιησού Χριστού, Παναγίας αλλά και του Δαβίδ και του Σολομώντα!..

Σήμερα κατανοεί όλος σχεδόν ο κόσμος, πως δημιουργήθηκαν οι 3 μονοθεϊστικές θρησκείες( Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός και Ισλαμισμός) και πως το εβραϊκό ιερατείο έχει λάβει τη θέση του μέσα στο "δόγμα" χριστιανισμός αλλά και στις άλλες θρησκείες με άλλη μορφή!..

Έτσι λοιπόν, στην ορθόδοξη εκκλησία ο Χριστιανισμός, στο όνομα Χριστός, με το αίμα του τελετουργείται ως Θεός και υμνείται όλη η "Δόξα Σολομώντος"=ως Πατήρ Θεός?????(τι σχέση έχει ο Ύμνος Σαβα ώθ με την Πριγκίπισσα Σαβά και γυναίκα του που την Υμνολογούσε στους στίχους του?????) για να στερεωθεί όλο το ιερατείο του εβραϊσμού μέσα στην ίδρυση της εκκλησίας Χριστού, αλλά και η "κλεις" Σολομώντος, απόκρυφη τελετή που δίνει εξουσία σε όλο το ιερατείο που κρατά μυστική την ύπαρξή του ως τον ορθόδοξο θρόνο=θρόνος Σολομώντος, ενώ ταυτόχρονα καταριούνται= αφορίζουν όποιον τους λέει την αλήθεια για τα όσα κάνουν (Ν. Καζαντζάκης κ.λ.π.). 
Οι Ψαλμοί Δαβίδ (Πατέρας Σολομώντος), περιλαμβάνουν κατάρες για τους Έλληνες, Αιγύπτιους, Αιθίοπες, επειδή εκεί ήταν σκλάβοι κάποτε οι πρόγονοί τους και επειδή δεν επιθυμούν τη δύναμη των Ελλήνων...Αλλά ταυτόχρονα αποτελούν κι ένα ισχυρό όπλο μαγικών στίχων που όταν κάποιος τους προφέρει απ΄ το πρωτότυπο με πίστη δημιουργούν δίνες ενεργειακές...Είναι για όλους τους..."αμαρτωλούς", όπως λένε οι του εβραϊκού ιερατείου, για να μπορούν να ελέγχουν τους αφελείς και όσους έχουν άγνοια του αληθινού Χριστικού Φωτός, το οποίο είναι δύσκολο να φτάσουν και να πλησιάσουν δίχως εξαγνισμό...
Αλλά, θέση για να γίνουν "Άγιοι" και να γευτούν όλα τα αγαθά του Σολομώντα έχουν μόνον οι "άντρες"!..
Εδώ θαυμάστε, έναν φανατισμό ρατσισμού, που το 2015 μ. Χ. ας βάλει σε σκέψεις όλες τις γυναίκες - μάνες, αλλά κι όλες τις γυναίκες κόρες παγκοσμίως, διότι:
1)Τα πορνεία παγκοσμίως διατηρούνται από τους άντρες
2)Τα πορνοπεριοδικά παγκοσμίως είναι επιχειρήσεις που πίσω τους είναι δυστυχώς..."ευσεβείς" άντρες...
3)Τις κόρες τις θέλουν υποτονικές και δίχως "ηδονές" ...για να ωθούνται οι "άντρες στις πόρνες για να συνεχίζει η "αμαρτία" των παθών και να έχουν δουλειά οι..."εξομολόγοι"...
4) Τα εγκλήματα για το ερωτικό πάθος είναι πάρα πολλά και μαζί ακολουθεί το αλκοόλ, κι όλα τ΄ άλλα για να έχουν "δύναμη" όλοι οι του άνω "ιερατείου"...
Φυσικά για όλα, όπως λένε...φταίει ο ..."διάβολος", δηλαδή ο εκπεσών άγγελος...

Όλη η ορθοδοξία Υμνολογεί και δοξάζει το Ισραήλ και το Ιαχβέ, Σολομώντα, Δαβίδ και τους προφήτες του, οδεύοντας για ένα παγκόσμιο θρησκευτικό κράτος.

Δυστυχώς, όλο αυτό, δεν έχει καμιά σχέση με τον Ιησού Χριστό, μήτε με την Παναγία, μήτε με τη Διδασκαλία του Χριστού...Απλά ο κόσμος από συνήθεια, φόβο, απελπισία, πάει και προσεύχεται, δίχως οι περισσότεροι να γνωρίζουν, τι προσκυνούν, τι πιστεύουν και τι είναι όλο αυτό το δόγμα και μήτε γνωρίζουν, πως προσκυνούν τη "δόξα" Σολομώντος, που είναι όλο το ιερατείο σήμερα...
Το ιερατείο σήμερα έχει αποκτήσει τη "δόξα Σολομώντος" χρησιμοποιώντας ως σφραγίδα το "αίμα" του Χριστού +Πνεύμα Χριστού(εφαρμογή στην κλείδα Σολομώντος) και το "αίμα" αμέτρητων θυσιασμένων πιστών του= Άγιοι και Άγιες= "αίμα" τους και "τεμαχισμένα" τους λείψανα (εφαρμογή στην κλείδα Σολομώντος) με τα οποία σε τελετές καλούν το Πνεύμα τους όταν εορτάζεται η μνήμη τους και με το τελετουργικό έτσι όπως έχει γίνει συνεχίζει η δύναμη, ο πλούτος, η δόξα εβραϊκού ιερατείου= Σιωνιστών (με όποια μορφή κι αν έχει παρουσιαστεί)
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
ΑΦΗΝΩ ΕΝΑ ΠΙΚΡΟ ΔΑΚΡΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΑ ΒΑΡΒΑΡΑΣ...
ΚΙ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...
"Ω Θεέ της Αγάπης και του καθαρού Ουρανίου Θεϊκού Φωτός!.. Μέσα στην αιωνιότητα τίποτα δεν χάνεται μήτε η δική σου Αγάπη για την ανθρωπότητα και μήτε το δικό Σου Φως έχει χαθεί!.. Έλα και φώτισε όλους τους νόες των ανθρώπων που έχουν κάνει τη Διδασκαλία σου δική τους επίγεια "δόξα" κι εξουσία μέσα σε χλιδή με μισαλλοδοξία, οργή, διαταγές και τρόμο, για τα πλάσματά σου, ενώ αδιαφορούν για την εντολή σου ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ. Φώτισε Κύριε τους νόες τους...Ω!.. Θεέ των ανθρώπων, οπού σε δοξολογούν σε όλη τη γη, αλλά δεν γνωρίζουν τον αληθινό Σου Λόγο, έλα και φώτισε τις καρδιές, όσων Εσένα εκπροσωπούν χρησιμοποιώντας το όνομά σου...ενώ επί ματαίω καταστρέφουν με πολέμους ανθρώπους. Σκοτώνουν Κύριε ανθρώπους, που δεν μπορούν ν΄ αναστήσουν. Ω!.. Θεέ του Αληθινού Φωτός και της Αγάπης, έλα και φέρε καλοσύνη και χαρά στων πονεμένων ανθρώπων τις καρδιές και δώσε σε όλους τους ανθρώπους ευλογίες, χαρές, χαρίσματα, εργασία και αφθονία από την απεραντοσύνη της δικής σου αφθονίας, ώστε να έχουν φαγητό όλοι οι άνθρωποι στη γη, να έχουν στέγη και ζεστασιά στο κρύο του χειμώνα και πρόσφερε χώρους στους Ναούς Σου για όλους τους άστεγους και πονεμένους, γιατί Εσύ είσαι Αυτός που πονάει, που διψάει, που πεινάει, που κρυώνει, που υποφέρει...Εσύ είσαι Εκείνος οπού κατοικείς Παντού, γιατί το Αληθινό Σου Φως είναι Παντού!.. Βοήθησε τη χώρα μου Ελλάδα να ξεπεράσει τις δυσκολίες της όλες και φέρε πάλι το καθαρό Φως Της στα παιδιά που υποφέρουν! Βοήθησε να εργαστούν πάλι τα εργαστήρια και οι επιχειρήσεις να δραστηριοποιηθούν ευλογημένα! Με τη δική Σου Αγάπη βοήθησε κι όλους τους ηλικιωμένους να έχουν καλά και χαρούμενα γεράματα κι όλους όσους μάταια χτίζουν ναούς δόξας κι εξουσίας τους, φώτισέ τους Θεέ της Αγάπης και του αληθινού Φωτός, να δουν όλα τους τα λάθη και να μη ξοδεύουν πλούτη για τη δική τους εξουσία και δόξα, αλλά να τα δώσουν στους πονεμένους και ταλαίπωρους..."Αμεν!.. 
Με φως και αγάπη
Νότα Κυμοθόη

Νότα Κυμοθόη "ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ"© Νότα Κυμοθόη