Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

"ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ


ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ
Νότα Κυμοθόη© Nota Kimothoi

Ο φόβος είναι ένα συναίσθημα, που ακινητοποιεί τον άνθρωπο. Από που προέρχεται ο φόβος; 


Ο φόβος υπάρχει κοιμισμένος μέσα σε κάθε "ον" που αναπνέει κι όχι μόνον στον άνθρωπο. Αλλά γιατί φοβάται ο άνθρωπος; Τι φοβάται;

Με προβληματίζει όλο αυτό το "σκηνικό" που δημιουργήθηκε ζωντανό, στις 14 Νοέμβρη στη Γαλλία, όπως με προβληματίζει κάθε βίαια κατάσταση... 
Θα μου επιτρέψετε να αναλύσω τα γεγονότα.
Αυτή τη στιγμή που γράφω αυτό το άρθρο, ακούω μια εκπομπή στο δημόσιο ραδιόφωνο και ο παρουσιαστής, έχει ταυτίσει τον εαυτό του, αλλά και όλους μας με την ταυτότητα της Γαλλίας.
Αγαπητέ μου...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ!!!
Όπως ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ, έτσι λοιπόν ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ!!!

Αυτή η προπαγάνδα της Γαλλίας, με τις πλάτες κι άλλων φυσικά, που ενώ έως τώρα βομβάρδιζε τη Συρία και δημιούργησε ασφυκτικό ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στη χώρα Ελλάδα αλλά και Κύπρο, μετά από το γεγονός της τρομοκρατικής επίθεσης που δέχτηκε (με βάζει σε σκέψεις το γεγονός), ξαφνικά φανερώνει πάλι το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ της πρόσωπο. Μια πολιτική, την οποία και παλιότερα είχε διατυπώσει και η οποία είναι αντίθετη με την Ε.Ε., η οποία έχει ψηφίσει το Ρατσιστικό Νομοσχέδιο και η Γαλλία περιθωριοποιεί τους ανθρώπους.
 Το καλοκαίρι στην Πάρο, οι Γάλλοι που ζουν εκεί, έλεγαν πως η Γαλλία έχει μεγάλο θέμα με τους "μουσουλμάνους", γιατί έχουν δημιουργηθεί σχέσεις μεταξύ των κατοίκων και ισχυροί δεσμοί, αλλά κάποιοι αντιδρούν σε αυτό.

Ο Έλληνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, είναι Επίτροπος στην Ε.Ε. για το θέμα των προσφύγων. Με προβληματίζει το ότι, εν όψει εκλογών της Ν.Δ. για εκλογή Προέδρου της, δημιουργήθηκαν και δημιουργούνται σενάρια ¨φοβοτρομοκρατίας" πολλούς μήνες τώρα. Κι αυτό από διάφορες αναρτήσεις στο Googl+ διαφόρων ατόμων που το παίζουν "πατριώτες" και θέλουν να σώσουν τη χώρα από...την κυβέρνηση Τσίπρα...

Το ποιοι λοιπόν κρύβονται, όπου κρύβονται και το τι θέμα υπάρχει, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα, ο κάθε ένας να μεταδίδει και να σπέρνει "τρόμο" και φόβο, πολύ καιρό τώρα...
Όπως με προβληματίζει πολύ καιρό φυσικά, η στάση της Ρωσίας, η οποία έχει δημιουργήσει το τόξο ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ συμμαχίας με νόμισμα το "ρούβλι", το οποίο επίσημα δεν μπορεί να το κυκλοφορήσει.
Οι κινήσεις που έγιναν στη χώρα Ελλάδα για κατάργηση του "ευρώ" κι επαναφορά της δραχμής, τα γεγονότα με όλους και όλες που έχουν κατακλέψει τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ και φυσικά την μεγάλη πίκρα του ΠΑΣΟΚ αλλά και της Ν.Δ. που έχασαν τις εκλογές.

Το τι κρύβεται στη Γαλλία, με προβληματίζει πάρα πολύ. Γιατί εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου στην Ελλάδα και των γεγονότων που έχουν ιστορικά χαράξει Ελλάδα και Κύπρο, αλλά κι εν όψει των εξορίξεων ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ και τα θέματα ΜΝΗΜΟΝΙΑ με βάζουν σε σκέψεις, για το ρόλο που επιθυμεί να παίξει η Γαλλία στην περιοχή.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!!!

Η πρόσφατη επίσκεψη του Ολάντ στη χώρα Ελλάδα, ήταν τις ημέρες όπου οι Πόντιοι έκαναν πορεία και διαμαρτυρία στην Αθήνα για το θέμα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των ΠΟΝΤΙΩΝ!..
Η Αθήνα είχε πάλι πρόβλημα...
Που ήταν οι φίλοι μας οι Γάλλοι για το ότι οι Αθηναίοι δεν μπορούσαν να πάνε στις δουλειές τους;
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ;

Η Γαλλία βομβαρδίζει τόσα χρόνια τη Συρία!..ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ  κι όχι των Ελλήνων μήτε της χώρας μου Ελλάδας.

Το ότι θαλασσοπνίγονται τόσους μήνες οι άνθρωποι μέσα στη θάλασσα, το ότι η Ελλάδα ασφυκτιά από τους πρόσφυγες, δεν ξέρω που πραγματικά νοιάστηκε η Γαλλία... Να με συμπαθάτε, αλλά ο φόβος είναι της Γαλλίας, γιατί αυτή τον δημιούργησε σε χιλιάδες μετανάστες!..

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ!!!ΔΕΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ!!!

Με φως και αγάπη
Νότα Κυμοθόη