Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Νότα Κυμοθόη "Τα γλυπτά του Παρθενώνα"

Photography Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη
Νότα Κυμοθόη"Τα γλυπτά του Παρθενώνα"
Photography Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Ο Παρθενών είναι ο ιερός ναός της Θεάς Αθηνάς στην αρχαία πόλη Αθήνα, που φέρνει το όνομά της κι αποτελεί διεθνώς το σήμα κατατεθέν της Ελλάδας και αναγνώρισης των Ελλήνων κι Ελληνίδων. Η κλοπή τμημάτων από τον Παρθενώνα, που είναι αφιερωμένος στην Παρθένο Θεά Αθηνά προστάτιδα της ελληνικής πρωτεύουσας των Ελλήνων κι Ελληνίδων, είναι πράξη βέβηλη και καταδικαστέα, όποιο δικαστικό δίκαιο κι αν ισχύει στις χώρες που τα έχουν και τα κρατούν παράνομα. 
Photography Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Ο Παρθενών αποτελεί μνημείο παγκοσμίου κληρονομιάς κι ανήκει στην αρχαία ελληνική πόλη Αθήνα και πρωτεύουσα της χώρας Ελλάδα. Αν στην πορεία άλλαξε η θρησκεία και ο τρόπος λατρείας Θεού, δεν σημαίνει πως μπορεί ο καθένας να καταστρέφει ιερά μνημεία χωρών και λαών και να μεταφέρει τμήματά τους στις χώρες του. Αλλά εάν επιμένει αυτή η ανθρώπινη ενέργεια, καλά κρατεί η ματαιοδοξία του καθενός, γιατί ο Θεός οπού επέτρεψε να δημιουργηθούν αυτά τα μοναδικά έργα τέχνης και διδαχής στη χώρα των Ελλήνων, επιτρέπει να συμβαίνει κι αυτό, της κλοπής τους δηλαδή, για να φανερωθεί όλη η αλήθεια της παγκοσμίου χλεύης του, από όσους έως τώρα τον έχουν προσβάλλει και χρησιμοποιούν τις θεϊκές του ενέργειες για κοσμική τους εξουσία, εις βάρος των δικών του δημιουργημάτων. 
Photography Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Επειδή τίποτα αληθινό δεν χάνεται και δεν μπορεί κανείς τυχάρπαστος να ισχυρίζεται πως το έχει δικό του, ενώ δεν του ανήκει, προσβάλλοντας επί συνεχή έτη την θεϊκή ενέργεια της Θεάς Αθηνάς αλλά και τη Σοφία του Θεού, όποια πρόθεση κι αν έχει, δεν είναι καλή, όταν τα παιχνίδια που έπαιξε και παίζει προσβάλλουν τη Θεά Αθηνά, της οποίας η παγκόσμια ενέργεια θα ταρακουνήσει τη γη ολόκληρη με το χέρι του Θεού όλων!
Photography Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Καλημέρα στην αρμονία οπού από την αρχή θα πρέπει ο κάθε Έλλην και η κάθε Ελληνίδα να διδαχτεί, γιατί πολύ μπερδεύτηκε η ελληνική παιδεία με όλη τη θρησκοληπτική κατάσταση εξ ανατολής. Τους προφήτες τους ξέρουν όλοι απ΄έξω, τους αρχαίους Έλληνες ιερούς δασκάλους κι αρχαίους ήρωες, τους περιφρόνησαν οι περισσότεροι Έλληνες και Ελληνίδες, από το φόβο και τις απειλές σκοτεινών και ψευδών διδασκαλιών του παρελθόντος. Αναλογιστείτε ο καθένας χωριστά τα λάθη του... Η καλή γνώση είναι δύναμη. Κι όταν η αρχαία ελληνική αρχιτεκτονική αλλά κι αρχαία ελληνική γλυπτική τέχνη αποτελείται από ιερές Αρετές και είναι Αρμονική τέχνη, καλό θα είναι να τη διδαχτούν και να την γνωρίσουν οι άνθρωποι, όπου κι αν κατοικούν. Αλλά να τη διδαχτούν και να την αγκαλιάσουν με σεβασμό και αγάπη όλοι όσοι άγουν την καταγωγή από την Ελλάδα!!!