Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Νότα Κυμοθόη "Έλληνες και φιλέλληνες στην Ακρόπολη"

φωτογραφία της Νότας Κυμοθόη
Νότα Κυμοθόη "Έλληνες και φιλέλληνες στην Ακρόπολη"
Μια λαμπρή ημέρα όλο φως και οι Έλληνες τιμώντας τον ιερό βράχο της Θεάς Αθηνάς αλλά και οι φιλέλληνες, από το πρωί ανηφόριζαν ενθουσιασμένοι, για να τιμήσουν την ημέρα σήμερα. Γιατί όταν λέμε Ελλάδα, το σύμβολό της παγκοσμίως είναι ο Παρθενών, ο ιερός ναός της Θεάς Αθηνάς! 
                                                   φωτογραφία της Νότας Κυμοθόη
Οι Έλληνες στον λαμπρό ιερό χώρο, στο δικό τους ιερό, των Ελλήνων!..Για την ιερή μνήμη της Μελίνας Μερκούρη, που έφυγε σαν σήμερα, μιας γυναίκας δυναμικής, που αγαπούσε την Ελλάδα και το αρχαίο ελληνικό πνεύμα! Η είσοδος ήταν σήμερα ελεύθερη για όλο τον κόσμο!..Το ίδιο θα είναι και αύριο, παγκόσμια ημέρα Μουσείων!..
                                                 φωτογραφία της Νότας Κυμοθόη
Το όραμα της Μελίνας ήταν μεγάλο για τον ελληνικό πολιτισμό!..Και ευχόμαστε να πραγματοποιηθεί ξεκινώντας από την επιστροφή όλων των γλυπτών του Παρθενώνα, στη χώρα μας...
Ας ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ τι σημαίνει ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ με καθαρό νου!!!

© Nότα Κυμοθόη

Νότα Κυμοθόη "Ημέρα Ορθοδοξίας"

φωτογραφίας της Νότας Κυμοθόη

Νότα Κυμοθόη
Ημέρα Ορθοδοξίας
Ο καθένας ας κατανοήσει την αλήθεια οπού είναι κι ας την αναζητήσει νοερά με συναίσθηση...
Οι ορθόδοξοι επί γης γιορτάζουμε την ύψωση των ιερών εικόνων και δοξάζουμε την ιερή μνήμη όλων των Αγίων μας, συγχωρώντας τη βια των "από άγνοια" διωκτών τους...Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες και με το Καλό να έρθει το Άγιο Πάσχα και η Αγία Ανάσταση με υγεία και χαρά για όλους και όλες ειρηνικά!!!
Με αγάπη και φως στις καρδιές και στους νόες σας, εύχομαι