Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Νότα Κυμοθόη "Η 13η Διάσταση"Δοκίμιο του 2009



Νότα Κυμοθόη"Η 13η Διάσταση" Δοκίμιο του 2009

O "εαυτός" είναι πολυδιάστατη ενέργεια! Σώμα και Ψυχή σε μια εμπειρία ζωής πάνω στη Γη
έναν πλανήτη οπού οι συνθήκες του ντύνουν την ψυχή με ένα ένδυμα "σώμα" από ύλη που βλέπουν τα μάτια σώματος αλλά την Διάσταση όλη, οπού είναι ο εαυτός ελάχιστοι βλέπουν!
Μέσα στις Διαστάσεις οπού είναι ο εαυτός βιώνει εξέλιξη και γνώση.
1η Διάσταση στον πυρήνα-ριζικό-πεπρωμένο
2η Διάσταση αντικατάσταση των αρνητικών με θετικά κύτταρα
3η Διάσταση επαναφορά της ενότητας με τη Θεϊκή Ύπαρξη
4η Διάσταση κατανόηση του συναισθήματος "Αγάπη δίχως όρια"
5η Διάσταση ο νους σχεδιάζει και δημιουργεί Αρχέτυπα
6η Διάσταση συνειδητότητα Θεϊκών Αρχετύπων
7η Διάσταση περιέχει τον ήχο των σφαιρών
8η Διάσταση Συνειδητότητα της εκπόρευσης του Φωτός!
9η Διάσταση Έκφραση Θεϊκού Φωτός σε Μορφή
10η Διάσταση κατανόηση Θείου Εαυτού
11η Διάσταση Η ΘΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΣΕ ΟΛΑ
12η Διάσταση Εγώ Ειμί !..
13η Διάσταση Εκσφενδόνισης Φωτισμένων σε άλλη διάσταση!
Αυτό συμβαίνει μέσα από κοσμικούς νόμους που λίγοι θα περάσουν! Μόνο οι Μυημένοι! Είναι ένας Νέος Κύκλος οπού οι ενεργειακά προετοιμασμένοι θα περάσουν όταν θα συμβεί η...κοσμική ευθυγράμμιση.
Είναι μια Υψηλή πολύ Υψηλή Δόνηση. Μόνο για Μυημένους στο Φως! Κι όταν ομιλώ για Φως εννοώ το Θεϊκό. Αυτό οπού κατανοούν εκείνοι οπού... πέρασαν μέσα απ' όλες τις διαστάσεις...
Όλα είναι...Γνώση και Συντονισμός σε 12 επίπεδα ώστε να περάσει ο Μυημένος στη 13η Διάσταση, αυτήν όπου είναι ο Εμμανουήλ Ιησούς Χριστός! Εκπροσωπεί την 13η Διάσταση!!!
Αποτελεί τη Διάσταση Θεός και ποιος είναι εκείνος ή εκείνη που μπορεί να εισέλθει μέσα στο...Μέρκαμπα!
Το Φωτεινό όχημα που θα φύγει όταν έρθει εκείνη η στιγμή!.. Για να συμβεί αυτό είναι μια άσκηση δύσκολη οπού κατανοεί ο άνθρωπος αυτό οπού είναι, δηλαδή Ένα με το Θείο από την 3η Διάσταση, σε μια κοινωνία αποδοχής των όλων και την δίχως όρια ένωση με το όλον, αυτό οπού το "εγώ" γίνεται "εσύ" και αναγνωρίζει το πρόσωπο του Θεού σε κάθε ύπαρξη!
Ο ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ και ΔΕΝ ΔΙΑXΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ για κανέναν πολιτικό ή θρησκευτικό λόγο της ανθρώπινης κοινωνίας ή των ανθρωπίνων κοινωνιών της εποχής του!
Κι εδώ έρχεται ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός κι αποκαλύπτει το μέγα μυστήριο του Φωτός, όταν δηλώνει πως ο ίδιος είναι"ΦΩΣ εκ ΦΩΤΟΣ" και  υποδεικνύει κατά την ημέρα όπου τον σταύρωσαν και ξεψυχούσε ως ανθρώπινη φύση επάνω στον αρχαιοελληνικό σταυρό, στη μητέρα Του Μαρία, τον Ιωάννη για υιό της και στον Ιωάννη τη μητέρα Του Μαρία, για μητέρα του.
Είναι το μεγαλείο της 10ης, 11ης και 12ης Διάστασης, την οποία είχε κατανοήσει ή μάλλον είχε και ήταν ο Εμμανουηλ Ιησούς Χριστός. Μια διάσταση Τριαδική, οπού ενώ έχει γίνει θρησκεία στην Γη, καλείται η ανθρωπότητα να κατανοήσει κι όχι απλά να πιστέψει δίχως γνώση, αλλά να βιώσει και θα διαβεί για να φθάσει στην υπέρτατη Διάσταση του Φωτός!Αυτήν την 13!!!Αυτήν όπου είναι ο ίδιος ο Χριστός!
Τώρα είναι πλέον φανερό ότι όλα αλλάζουν! Σε αυτή τη μεγάλη αλλαγή καλείται ο σημερινός άνθρωπος να πάρει στα χέρια του τον έλεγχο του Νου του, ο οποίος αν δεν ελεγχθεί εκτρέπεται σε εκτροχιασμό.
Ο έλεγχος επιτυγχάνεται με Μύηση Διδασκαλίας, με προσευχή, με αναπνοές αλλά και διαλογισμό! Η ζωή ενός ανθρώπου σε αυτό το επίπεδο είναι διαφορετική από των άλλων συνανθρώπων του, αλλά ο ίδιος αυτός άνθρωπος δε μιλάει γι΄αυτό...
Αυτό βοηθά στο να έχουμε συνεχώς δύναμη, κουράγιο και την Πανταχού Παρουσία του Παντοδύναμου Θεού!
Το να έχουμε οδηγητή το Θεό και την Ευλογία Του μαζί μας είναι απόλυτη χαρά κι αυτή βιώνεται μόνο μέσα στην απόλυτη πίστη για τη Θεϊκή Παρουσία Του μέσα μας!
Η ερώτηση που απασχολεί τον καθένα είναι: "Ποιος είμαι;" Κι αυτή η ερώτηση αποτελεί την πρώτη αναπνοή, για ν' ακολουθήσει η απόλυτη ένωση μαζί ΤΟΥ!
Αν αυτό δεν γίνει κατανοητό μην ασχολείστε με ότι γράφονται στις ιστοσελίδες για την 13η Διάσταση, από περιέργεια, διότι θα μπερδευτείτε.
Μόνο αν συνηχούν σ' εσάς τα όσα γράφω μόνο τότε μελετήστε τα κι επικοινωνήστε μαζί μου
για όποιες απορίες έχετε...διαφορετικά επιστρέψτε πάλι πίσω σ' εσάς, εκεί οπού οφείλετε να κατανοήσετε αυτό, οπού είστε...Ναι, είστε μια καθαρά θεϊκή ψυχή, με ακόρεστη δίψα για να βιώσει το Άγιο Πνεύμα και να γνωρίσει το Θεό!
Εκεί οπού κάθε ίχνος μορφής χάνεται σαν τη σταγόνα νερού στη θάλασσα, οπού δεν διακρίνεται αυτό οπού ήταν πριν...
Γι' αυτό...εισέρχεσαι τώρα στον κήπο του...Παράδεισου, εκεί οπού η σκέψη είναι Αγάπη  κι εσύ Διαλογίζεσαι Αγάπη και προσφέρεις Αγάπη κι ελεείς Αγάπη κι ακτινοβολείς Αγάπη!
Αυτό είναι το πρώτο βήμα της αφύπνισής σου!
Ξεκινάς από τώρα στο σημείο οπού είσαι, στη χώρα οπού είσαι, στην πόλη ή το χωριό που ζεις!
Μόλις το αισθανθείς όλο αυτό γίνεσαι μια μεγάλη σπίθα γίνεσαι ένα άστρο στον ουρανό κι από εκεί θα λάμπεις μέσα σε όποιο σκοτάδι!
Καλημέρα στο Φως του Ανώτερου Εαυτού! Καλημέρα στο Φως του Θεού!
Καλημέρα στη μορφή οπού δεν είναι ύλη, αλλά μπορείς να περάσεις μέσα της...Είναι το Πανίερο Φως του Παντοκράτωρος Θεού Όλου των Όλων το ΑΕΝΑΟ ΦΩΣ του ΠΑΝΤΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΟΛΩΝ των ΣΥΜΠΑΤΩΝ!!!
Ευγνωμονώ όλα όσα είναι ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ ΘΕΙΚΑ ΔΩΡΑ κι ΌΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΕΜΕ κι ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΙΚΑ και ΚΑΘΑΡΑ με περιβάλλουν! Καλημέρα καλή κι ευλογημένη!

Με αγάπη για την Αγάπη
και αγάπη για το Φως της Αγάπης Του Θεϊκού Φωτός!
Νότα Κυμοθόη, 2009
(Δημοσιεύτηκε το Νοέμβριο του 2009)
ΠΗΓΗ:https://lighthumanitytogether.blogspot.com



Νότα Κυμοθόη "Η 13η Διάσταση" Δοκίμιο© Νότα Κυμοθόη 


Άδεια Creative Commons