Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Νότα Κυμοθόη "Σύμπαντος δωρεά" Βιβλίο Ποίησης

Νότα Κυμοθόη

"Σύμπαντος δωρεά" Βιβλίο Ποίησης

Το βιβλίο "Σύμπαντος δωρεά" με Νέα Ελληνική Ποίηση της Νότας Κυμοθόη, εκδόθηκε τον Ιούλιο του 2023, από τις Εκδόσεις Όστρια!
Μια υπέροχη και καλλιτεχνική έκδοση πολύ περιποιημένη, από το καλλιτεχνικό τμήμα των Εκδόσεων Όστρια σε επιμέλεια του κ. Βλαδίμηρου Κοτσαφτόπουλου είναι γεγονός! Κυκλοφορεί και μπορεί να την προμηθευτεί ο κάθε αναγνώστης μέσα από τις Εκδόσεις Όστρια.
Το εξώφυλλο κοσμεί ένα συλλεκτικό έργο ζωγραφικής, μοναδικό, της Νότας Κυμοθόη, ελαιογραφία σε καμβά! 
Η Ποίηση του βιβλίου χαρακτηρίζει την μοναδική γραφή της Ποιήτριας, δίνοντας στον αναγνώστη γνώση, για τόπους και χώρους που έζησε και ανθρώπους που συναπάντησε μαζί με τέρψη για το ανώτατο αυτό είδος της λογοτεχνίας που υπηρετεί με ταπεινότητα κι ευσυνειδησία από το 1990, επίσημα μέσα από τα  βιβλία της!

Το βιβλίο κυκλοφορεί και σε αγγλική γλώσσα από τις εκδόσεις Όστρια με τον τίτλο "Universe's bequest" σε μετάφραση του σπουδαίου Έλληνο-Καναδού καθηγητή που υπογράφει Aristaios Lykeiarxes (D.M.P.). Πολύ καλή μετάφραση της Ποίησης και όλων των νοημάτων της, καθώς ο αγγλόφωνος αναγνώστης θα μπορέσει να απολαύσει στη δική του γλώσσα και κουλτούρα την ελληνική σκέψη και τους στοχασμούς της Ποιήτριας Νota Kymothoe!

Αναζητήστε το το στις Εκδόσεις Όστρια!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: