Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ "ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ


Κόπτονται και βροντοφωνάζουν πως είναι λέει Έλληνες κι Ελληνίδες και διδάσκουν προφητείες άλλων κι όχι των Ελλήνων. Ας μελετήσουν όλοι στα ελληνικά σχολεία τη Θεογονία του Ησιόδου, κι ας ακολουθήσουν οι Άθλοι του Ηρακλή, 


οι Μύθοι του Αισώπου 


και φυσικά όλων των Ελλήνων Φιλοσόφων τα αρχαία κείμενα.
ΠΛΑΤΩΝ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ και...ατέλειωτη γνώση, την οποία δυστυχώς οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν γνωρίζουν.
Εάν την γνώριζαν θα ήταν σήμερα η Ελλάδα δυνατή σε όλα της τα επίπεδα!..
Αυτή είναι η Ελλάδα κι όχι έτσι όπως την κατάντησαν μισή, για τα επίγεια κοσμικά τους αρχονταρίκια...
"Δηλίοις και τοις άλλοις Έλλησι παύλαν παρόντων κακών έπεσθαι, διπλασιάσασι τον εν Δήλω βωμόν" που ερμηνεύεται :" Οι κάτοικοι της Δήλου και οι άλλοι Έλληνες θα ελευθερωθούν από τα παρόντα κακά, όταν διπλασιάσουν το βωμό της Δήλου"
Διαβάστε το άρθρο και θα καταλάβετε, όλοι και όλες που αγαπάτε την Ελλάδα απ΄αρχής δημιουργίας της κι όχι έτσι όπως κομματιάστηκε για συμφέροντα ομάδων "κομματοθρησκευτικοοικονομικών" παραγόντων. Τα κομμάτια θα ενωθούν γιατί έτσι θέλει το Πανίερο Θεϊκό Πνεύμα και θα ενωθούν!!! ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΑΤΕ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ. ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΜΕΓ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ, ΓΟΡΔΙΟΣ, ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.!!!

Να με συμπαθάτε, αλλά η αλήθεια είναι μόνον ΜΙΑ και είναι ΕΝ μέσα στο ΟΛΟΝ!..
Για το οποίον ΌΛΟΝ μίλησε και ο Ιησούς Χριστός, επαναλαμβάνοντας όλες τις απόψεις περί Αρετών των αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων και ιερών Δασκάλων έως των ημερών του...αλλά δεν μίλησε για καμιά επίγεια θρησκευτική εξουσία που τρομοκρατεί την ανθρωπότητα...
                                               Έργο Ζωγραφικής της Νότας Κυμοθόη

Αν λοιπόν η γνώση οπού ο καθένας έχει ανάγκη για να πάρει, γίνει με μέτρο και δίχως φανατισμό, τότε ίσως κατανοήσει κι ο κάθε αφελής την όλη αλήθεια. Αλλά ο φανατισμένος και ο μονόπλευρα βλέπων, ποτέ δεν θα κατανοήσει τίποτα, μήτε αυτήν την Αγάπη Θεού, την οποία λέει πως...κατέχει.
Γιατί αν ο δήθεν θρησεκυόμενος άνθρωπος επί γης, αγαπάει όπως ο Χριστός, πως καταφέρνει ταυτόχρονα να μισεί, όποιον έχει άλλη άποψη από αυτόν;
Που είναι λοιπόν, η μεγαλοσύνη του θεϊκού πνεύματος και η όλη Σοφία του Θεού, τον οποίο ισχυρίζεται πως πιστεύει;
Και διακρίνεται η μισανθρωπία του καθενός, από τον τρόπο συμπεριφοράς του στο συνάνθρωπο, όποιος κι αν είναι αυτός, απ΄όπου κι αν κατάγεται, με όποιο τρόπο λατρεύει το Θεό που κατανοεί.
Γιατί, αν ο φανατισμένος προσπαθεί να προσηλυτίσει κάποιον στη θρησκεία που αυτός έχει επιλέξει, εδώ πρόκειται για πνευματκή βία, δηλαδή έμμεσο  bullying.
Κι αυτό δυστυχώς επιβάλλεται μαζί με ρατσισμό κι αν προσπαθούν να απομακρύνουν τον ρατσισμό, ο φανατισμός παραμένει. Χρησιμοποιούν δήθεν την "ειρήνη" και την "αγάπη", οι μάρτυρες του Ιεχωβά, κι αν συζητήσεις μαζί τους, μισούν τόσο πολύ το αρχαίο ελληνικό πνεύμα και την Ελλάδα, που απορείς τι "ράτσα" Έλληνες κι Ελληνίδες είναι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι σε ελληνικό έδαφος, κατηγορούν καθημερινά την ίδια τους την πατρίδα και τους αρχαίους προγόνους αυτής της πατρίδας.
Οι αρχαίοι πρόγονοι της πατρίδας Ελλάδα, την οποία στις ημέρες μας αλωνίζουν από τη μια ως την άλλη άκρη της οι μάρτυρες του Ιεχωβά, ήσυχοι μεν, διαφθορείς δε, της αρχαίας ελληνικής σκέψης και του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, προσηλυτιστές ταυτιζόμενοι με το Ισραήλ και χρησιμοποιώντας το Χριστό (τον οποίο ως Θεό λατρεύουν οι κάτοικοι της Ελλάδας) καταστρέφουν σαν τη σκουριά το σίδερο, τις συνειδήσεις των όσων δεν γνωρίζουν...
Κι αυτήν την εποχή, όπου ο ελληνικός λαός ταλανίζεται από την οικονομική κρίση κι από όλα τα οικονομικά σκάνδαλα και τις θλιβερές πολιτικές του παρελθόντος, πελεκάνε την ελληνική ψυχή και προσπαθούν να πάρουν στους κόλπους τους, όσους έχουν φτάσει στην Ελλάδα, από άλλες πατρίδες...
Κι αν λοιπόν ο χρόνος περνά και κάποιοι νομίζουν πως δεν επιστρέφει πίσω τίποτα, ναι αυτό είναι αληθές, γιατί κάτι που έχει πεθάνει κι έχι φθαρεί από το χρόνο, δεν μπορεί να επανέλθει στην πρώτη του κατάσταση. Αλλά, όταν πρόκειται για πνευματικές αλήθειες, ιερά και όσια, αυτά να είστε βέβαιοι και βέβαιες πως δεν πέθαναν και δεν πεθαίνουν ποτέ, γιατί θεμελίωσαν και θεμελιώνουν την ανθρωπότητα απ΄Αρχής κόσμου έως σήμερα και εσαεί!!!
Τα ιερά και όσια των αρχαίων Ελλήνων αποτελούν το Α και Ω του Ιησού Χριστού, αλλά όχι  με τον τρόπο, οπού οι παντός είδους "Χριστέμποροι" τα χρησιμοποιούν για κέρδος κι επίγεια κοσμική εξουσία.
Ο αρχαίος ελληνικός σταυρός, ο ανθρωπόμορφος των αρχαίων Ελλήνων της Κύπρου, αποτέλεσε σύμβολο μίσους και χλεύης, όλων όσων κατέστρεψαν την 17πολη (10πολη την αναφέρει η βίβλος των Εβραίων) των αρχαίων Ελλήνων στο σημερινό Ισραήλ. Κι είναι τόσο αγενής αυτή όλη η συμπεριφορά τους, που ενώ δεν έχουν μήτε ιερό αλλά μήτε όσιο, τόλμησαν να σταυρώσουν επάνω σε αυτό το αρχαίο ελληνικό σύμβολο το Χριστό, τον οποίο ακόμα έως τις ημέρες μας βεβηλώνουν, χρησιμοποιώντας τον για δικό τους εντυπωσιασμό...
Η αρχαία ελληνική σκέψη, το αρχαίο ελληνικό πνεύμα κι όλα τα αρχαία ελληνικά και ιερά σύμβολα των αρχαίων Ελλήνων, οπού είχαν τελετουργική δύναμη, βεβηλώθηκαν, αλλά ο Θεός ως ενέργεια ΥΠΑΡΧΕΙ!!!Και οι αρχαίοι Θεοί, οι ανθρωπόμορφοι Θεοί των αρχαίων Ελλήνων ως Ενέργειες Ιερές δεν πέθαναν ποτέ!!!
Νότα Κυμοθόη (Λογοτέχνης και Ζωγράφος)

© Νότα Κυμοθόη