Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Nότα Κυμοθόη "Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης 2018 στον Υμηττό

Νότα Κυμοθόη
Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης 2018 στον Υμηττό
     Είχα την ιδέα να τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στον Υμηττό και μάλιστα στο Δημαρχείο, στην αίθουσα εκδηλώσεων. Ένας χώρος, όπου ο αείμνηστος Δήμαρχος Λεντάκης, έχτισε κι ανέδειξε αυτήν την περιοχή. Τον  θυμάμαι να κουβαλάει το μπετόν με τον τενεκέ στην πλάτη.
   Ο Δήμος Δάφνης Υμηττού σε συνεργασία με το Σύλλογο Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης μετά από Αίτησή μου, διοργάνωσαν την εκδήλωση.  Δυσκολίες πολλές, μέχρι να την υλοποιήσουμε.




    Είχα την χαρά να απαγγείλω Ποίησή μου, από τα 5 εκδοθέντα βιβλία μου, στην αίθουσα εκδηλώσεων στον Υμηττό κι ευχαριστώ όλους, όσους τίμησαν την υπέροχη αυτή ημέρα με την ευγενή τους παρουσία.
Ιδιαιτέρως ευχαριστώ την ευγενή παρουσία της κ. Ζαννέτας Καλύβα- Παπαϊωάννου, η οποία μίλησε για το έργο μου, παρουσιάζοντας ένα συνοπτικό βιογραφικό μου στους παρευρισκόμενους. Ευχαριστώ την κ. Χλόη Αμαράντου, η οποία είχε τη μουσική επιμέλεια με τις μελωδίες που μας έπαιζε στο πιάνο.


Ευχαριστώ την Τιμή Επαίνου για την προσφορά μου στην Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης με αυτήν μου την εκδήλωση τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης 2018 στον Υμηττό, Αττικής.