Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Νότα Κυμοθόη "Χρυσή Χρονιά Καλή Χρονιά"

Νότα Κυμοθόη "Χρυσή Χρονιά Καλή Χρονιά"


Με μια φωτογραφία από την πόλη της θεάς Αθηνάς Παλλάδας εύχομαι σε όλους τους Έλληνες κι όλες τις Ελληνίδες όπου γης ΧΡΥΣΗ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και σε όλους τους ανθρώπους στην Γη ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΜΗΝΙΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με δημιουργικές δραστηριότητες βασισμένες σε όλες τις ΑΡΕΤΕΣ για το καλό όλων!!!
Ο Νέος Χρόνος ας φέρει όλα εκείνα τα "Αγαθά της Ανάπτυξης" τα οποία επιθυμεί η πατρίδα μας για την αφθονία σε όλα τα επίπεδα!!!
Ευχαριστούμε τη θεά Αθηνά και τους αρχαίους Έλληνες προγόνους μας, οπού μας χάρισαν αυτό το υπέροχο όνομα για την πόλη μας και την πρωτεύουσα των Ελλήνων!!!
Ευχαριστούμε τον "χρυσό αιώνα" του Περικλή, οπού δημιούργησε με το ωραίο πνεύμα του και την Ασπασία με όλη την ενωμένη συντεχνία της εποχής του, αυτό το υπέροχο μεγαλείο, τον Παρθενώνα!!!
Ευχαριστούμε όλους τους "σύγχρονους" Έλληνες κι Ελληνίδες οπού ενωμένοι με αρετές, δημιουργούν άξια έργα για την ωραία πόλη μας και πατρίδα μας!!!
Ευχαριστούμε όλους όσους αγαπούν την Αθήνα και την Ελλάδα κι έρχονται ως επισκέπτες και χαίρονται τις ομορφιές οπού έχει και προσφέρει με όλα τα αγαθά της η ελληνική γη!!!
Ευχαριστούμε την Ενωμένη Ευρώπη για το πνεύμα της πραγματικής "ένωσης" για το κοινό καλό όλων των Ευρωπαίων κατοίκων!
Ευχαριστούμε όλους όσους εργάζονται με πνεύμα ενωμένο και δημιουργικό για το κοινό καλό και όφελος όλων μας!!!
Ευχαριστούμε τους υπέροχους γείτονες λαούς της χώρας μας, οπού με φωτισμένο νου, αγαπούν και ευγνωμονούν την Ελλάδα αλλά και τις ελληνικές αρετές όλων των αρχαίων Ελλήνων σοφών για όλα όσα πρόσφεραν στον κόσμο.
Ευχαριστούμε τις υπέροχες χώρες και τους υπέροχους τόπους της Γης, πάνω στην οποία κατοικούμε και δημιουργούμε, όπου κι αν είμαστε!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!
(photography Nota Kimothoi)
Νότα Κυμθόη "Χρυσή Χρονιά Καλή Χρονιά"/Νota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

© Nότα Κυμοθόη