Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Νότα Κυμοθόη "Ευχαριστώ για όλα"

                      Νότα Κυμοθόη "Ευχαριστώ για όλα"
Με αυτή μου την ανάρτηση επιθυμώ να στείλω ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους συνανθρώπους μου με τους οποίους δράσαμε μαζί για τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και τη διάδοση της ΚΑΛΗΣ ΓΝΩΣΗΣ το 2017!!!
*Ιδιαίτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τη Μαρία Λαϊνά Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου "Οι Αινιάνες" για την έκδοση του βιβλίου μου "Το Λ των λέξεων και του Λόγου"!!!
*Ιδιαίτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την Govedarou Art Gallery και την υπέροχη δημιουργό Νατάσα Γκοβεδάρου!!!
*Ιδιαίτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την υπέροχη συνεργασία και βοήθεια της έκθεσης στη Θεσσαλονίκη την σπουδαία ζωγράφο Ζωή Γερούκη!!!
*Ιδιαίτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους εκλεκτούς και φιλότεχνους!!!
*Ιδιαίτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον Αλέκο Δαφνομήλη και τον Σωκράτη Δεληβογιατζή για την αγάπη κι εκτίμησή τους, στο λογοτεχνικού μου έργο και στην παρουσίασή του βιβλίου μου "Το Λ των λέξεων και του Λόγου" στη Θεσσαλονίκη!!!Ευχαριστώ ιδιαίτερα για τις "αρετές" τους και την αγάπη τους και τη γνώση τους!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ιδιαίτερα τη Φιλοσοφία!!!
*Ιδιαίτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους τους Θεσσαλονικείς!!!
*Ιδιαίτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους όσους τίμησαν τις εκδηλώσεις μου αυτές!!!
*Ιδιαίτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ την υπέροχη κυρία Καίτη Τίμυ Πρόεδρο των Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος "Ο Απελλής" για την τιμή να είμαι μαζί τους στις εκδηλώσεις και στις εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2017!!!
*Ιδιαίτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την υπέροχη εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου μου "Το Λ των λέξεων και του Λόγου" τον Μάρτιο!!!
*Ιδιαίτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους όσους παρευρέθηκαν τιμώντας τη λογοτεχνία!!!
*Ιδιαίτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους και όλες που συνεργάστηκαν και συνεργαστήκαμε πολιτισμένα για όλες μας τις εκδηλώσεις και όλες μας τις εκθέσεις!!!
*Ιδιαίτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους τους φίλους κι όλες τις φίλες και τους συγγενείς μου στον Καναδά για όλη την αγάπη τους, τη βοήθειά τους και την υποστήριξή τους σε όλες μου τις δράσεις για τον Πολιτισμό!!
*Ιδιαίτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους τους αναγνώστες μου που εκτιμούν τη λογοτεχνική μου πένα κι όλους τους φιλότεχνους που αγκάλιασαν με αγάπη το εικαστικό μου έργο.


Εύχομαι σε όλους και σε όλες ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2018 με 2018 ΕΥΧΕΣ!!!
Νότα Κυμοθόη

© Nότα Κυμοθόη 2018