Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

"ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε."ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ


ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε.
ΓΡΑΦΕΙ Η ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ


Όταν αναποδογύρισαν τα Βαλκάνια, πριν 25 περίπου χρόνια και γκρέμισαν το τείχος του Βερολίνου, πίστευε όλος ο κόσμος, πως τέλειωσε η "φασιστική-γερμανική μπότα" να λιώνει και να ισοπεδώνει λαούς και πολιτισμούς...Το γκρέμισμα του τείχους της ντροπής και του διαχωρισμού έδωσε μια άλλη πνοή στην Ευρώπη και σε όλη την ανθρωπότητα...τότε!
Τώρα, η Ευρωπαίοι στενάζουν πάλι κάτω από τη σιδηρά πολιτική της Γερμανίας του Βερολίνου και κάτω απ΄το αναπηρικό καροτσάκι του Β. Σόιμπλε, που έχει τόσα ψυχολογικά προβλήματα κι αυτό φαίνεται σε όλη την ανθρωπότητα γιατί δεν έχει ο χαρακτήρας του ίχνος ενότητας για την Ε.Ε. και τους λαούς της οι οποίοι στενάζουν από τον οικονομικό πόλεμο που τόσα χρόνια υπομένουν...ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ έχει όλη η Ευρώπη και κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με αυτή την Ένωση, που αντί να ενώσει πράγματι τις χώρες της, δημιούργησε πολλαπλά προβλήματα και μεγάλο πονοκέφαλο στους λαούς αλλά και στην ίδια τη Γερμανία. Είναι σχιζοφρένεια να κυβερνιέται όλη η Ε.Ε. από ένας "ψυχολογικά" άρρωστο άνθρωπο που μόνον μίσος σπέρνει και διχασμό η πολιτική του. Αναφέρομαι στον Β. Σόιμπλε και δεν αποτελεί ρατσισμό αυτό το συμπέρασμα εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών που υποφέρουν από το φασισμό του που ξεπηδά μέσα από την πολιτική που ασκεί στο Ευρωκοινοβούλιο. Συγνώμη δηλαδή, αλλά έως εδώ. Ας πουν οι λογικοί της Ε.Ε. ΣΤΟΠ στην Γερμανική Κατοχή των Ευρωπαίων Πολιτών! Διότι το Βερολίνο, δηλαδή η Γερμανική Κυβέρνηση, ενώ κοροϊδεύει τους ίδιους τους Γερμανούς πολίτες της, παραπλανώντας τους συνεχώς, ταυτόχρονα καταστρέφει όλη την Ευρώπη κι όλες τις χώρες που απαρτίζουν την Ε.Ε.
Μιλάνε συνεχώς για τη διάσωση της Ελλάδας αλλά κανείς δεν μιλάει για το πως κατάφεραν την ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ της και πως την έχουν σαν ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ τόσα χρόνια, δίχως να σέβονται τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
Κανείς δεν μιλάει ακόμα για την Ιταλία, για την Πορτογαλία και την Ισπανία αλλά κανείς δεν μιλάει για τα προβλήματα που έχει η Γαλλία κι αυτά οπού αντιμετωπίζει η ίδια η Γερμανία αλλά και όλες οι άλλες χώρες της Ε.Ε.
 Έχουν εστιάσει στο πως θα ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ κι άλλο την Ελλάδα μέσω ΔΑΝΕΙΩΝ με τέτοιο τρόπο ώστε να συμφέρει τα δικά τους οικονομικά...Αυτό δεν είναι Ενωμένη Ευρώπη, αλλά μεγάλη Υποκρισία! Συγνώμη δηλαδή, αλλά ο Β. Σόϊμπλε και η Γερμανία κυβερνάει μια ολόκληρη Ενωμένη Ευρώπη; Οι άλλοι ηγέτες τι κάνουν; Κανείς δεν βλέπει πως καταστρέφονται όλες οι αξίες στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο; Σε ποιους αρέσει να είναι καταχρεωμένη μια χώρα η οποία έως τώρα ποτέ δεν είχε τις ίδιες απολαβές με τις άλλες χώρες;
1.Μισθοί πείνας και Φόροι υψηλοί.
2.Ασφαλιστικά ταμεία μηδέν και εισφορές υψηλές.
Για να πληρώσει κάποιος πρέπει να έχει...Δεν μπορούν να στραγγίζουν συνεχώς έναν λαό με "δόλια" μέτρα στήριξης "τάχα", τα οποία αποτελούν την ολοσχερή του καταστροφή και υποδούλωση...σ΄ένα οικονομικό πλάνο το οποίο θα τινάξει όλη την παγκόσμια οικονομία στον αέρα.
Αν λοιπόν έχουν λησμονήσει πως η Ελλάδα ήταν και είναι η χώρα οπού όλοι έχουν αγαπήσει, τότε ας σκεφτούν πως η Γερμανική Κυβέρνηση τίναξε οικονομικά όλη την Ευρώπη στον αέρα για τα πετρέλαια της Αφρικής αλλά και τη Ρωσία και το ΟΧΙ του 40 δεν έχει ξεθωριάσει από τις μνήμες των λαών...Μας το θυμίζει καθημερινά ο Β. Σόϊμπλε, ο οποίος καλά θα κάνει να ζητήσει πρώτα συγνώμη από όλο τον κόσμο, για την απαίσια συμπεριφορά του...και ιδιαίτερα για τον τρόπο οπού αντιμετωπίζει την Ελλάδα! 
ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΧΙΛΙΑΠΛΑΣΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΧΙΛΙΑΠΛΑΣΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ "ΧΡΕΗ ΔΑΝΕΙΩΝ" ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!! ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΙΣΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ!..

Με φως και αγάπη
Νότα Κυμοθόη