Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Photography and writer Nota Kimothoi© Νότα Κυμοθόη

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Νότα Κυμοθόη "ΓΥΝΑΙΚΑ" Απαγγελία Ποίησης στο Μέγαρο Μουσικής


Νότα Κυμοθόη "ΓΥΝΑΙΚΑ" Απαγγελία Ποίησης  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών (Π.Ε.Λ.) διοργάνωσε εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 5 Μαρτίου 2024. Μια πολύ όμορφη εκδήλωση την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου. 

Η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (Π.Ε.Λ.) Αγγελική Κωβαίου χαιρέτησε τους προσκεκλημένους και παρευρισκόμενους. 

Σε αυτήν την εκδήλωση τιμήθηκε η προσωπικότητα και το έργο της Φιλολόγου του ΕΚΠΑ Δρ. Ανθούλας Δανιήλ. Η Π.Ε.Λ. συνηθίζει να τιμά κάθε χρόνο την προσωπικότητα και το έργο μιας σπουδαίας γυναίκας.





Η Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης και Εικαστικός- Ποιήτρια, μέλος της Π.Ε.Λ. δέχτηκε την Πρόσκληση της Π.Ε.Λ. πλαισιώνοντας το μέρος απαγγελιών, για την όμορφη αυτή εκδήλωση μαζί με άλλα μέλη. Απήγγειλε Ποίησή της με τον τίτλο "ΓΥΝΑΙΚΑ"






Ευχαριστεί την Π.Ε.Λ. για την υπέροχη εκδήλωση, ευγνωμονεί την σπουδαία προσωπικότητα της Φιλολόγου του ΕΚΠΑ Δρ. Ανθούλας Δανιήλ για το σπουδαίο της έργο στα ελληνική γράμματα, ευχαριστεί την ευγενή παρουσία όλων των παρευρισκόμενων και ευχαριστεί για την προσφορά των εύοσμων ρόδων!  Ευχαριστεί για την ευγενή λήψη κι αποστολή των φωτογραφιών! Εύχεται "Χρόνια Πολλά" σε όλες τις γυναίκες!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: