ΓΝΩΜΗ:Νότα Κυμοθόη"Ερώ"


Nota Kimothoi© Nότα Κυμοθόη

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Νότα Κυμοθόη:Μεγάλη επιτυχία στα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών

Κατερίνα Καλαμπαλίκη Ποιήτρια, Γιάννης Καραλιάς γκαλερίστας Καλλιτέχνης και 
η Νότα Κυμοθόη

Νότα Κυμοθόη: Μεγάλη επιτυχία στην εγκαίνια της της έκθεσης εικαστικών!!!


Στις 8 μ.μ. στις 2 Ιουνίου 2017, στην αίθουσα The European Centre CONTEMPORARY SPACE ATHENS, Μητροπόλεως 74, Πλάκα, Αθήνα, Ελλάδα, πραγματοποίηθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος "Ο Απελλής".
Η Πρόεδρος Καίτη Τύμη, εγκαινίασε την Έκθεση και στη


Γιάννης Καραλιάς, Καίτη Τύμη και η ζωγράφος Ματίνα Βαρλάμου

συνέχεια μίλησε ο Γιάννης Καραλιάς, τον οποίο κι ευχαριστούμε θερμά, για την όλη επιμέλεια της τοποθέτησης των έργων, στoν υπέροχο εικαστικό χώρο, του European Space.
ο εκλεκτός φίλος Βασίλης Ανδρέου

Και οι δυο αίθουσες (ισόγειο και ημιόροφος) ήταν κατάμεστες από φιλότεχνους και εικαστικούς, έως έξω στην οδό Μητροπόλεως. Ακολούθησε η απονομή Αναμνηστικών Διπλωμάτων από το Σύλλογο, τα οποία απένειμε η εκλεκτή Πρόεδρος Καίτη Τύμη.
Νότα Κυμοθόη και η συνταξιούχος δικηγόρος και φίλη, Ρουμπίνη Παπαλεξοπούλου


144 έργα Ζωγραφικής με εκφράσεις κι απόψεις 45 Εικαστικών Καλλιτεχνών που ζουν οι περισσότεροι στην Αθήνα. Προτάσεις για έναν κόσμο αλλαγής, έργα μοναδικής έκφρασης, που αφήνουν τον επισκέπτη σκεπτόμενο μεταδίδοντάς του τη χαρά της δημιουργίας. Η ζωγραφική, ως μορφή Τέχνης, τέρπει τις αισθήσεις, κεντρίζει το νου και αποτελεί παιδεία για τον επισκέπτη...
Ευχαριστώ θερμά τους φιλότεχνους όλους και όλες, που ήρθαν στα εγκαίνια της έκθεσής μας. Η ομορφιά στον καθέναν είναι ένα χαμόγελο μέσα από την ψυχή του. 
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την παρουσία σας στην εκδήλωσή μας.
Νότα Κυμοθόη

Δεν υπάρχουν σχόλια: